By: Lieuwe Akkerman Aan: mei 13, 2016 In: Geen categorie Comments: 0

Vries een dag van wisselvallig weer met zon en hagel in de ochtend en de middag.

We hadden een luxe; het hele park voor ons alleen en we konden direct met 4 singels spelen.

Nou is het moeilijk om een verslag te schrijven van partijen die tegelijk spelen, maar als ik opzij keek leken de standen allen gelijk op te gaan.

 

1e enkel

Ondanks dat Lieuwe last van zijn rug had, wist hij de wedstrijd te winnen. De eerste set ging eigenlijk vrij gemakkelijk, totdat de pijn in zijn rug begon op te spelen. Hij gaf echter niet op en won toch de 2e set en gunde zijn tegenstander toch nog een paar games.

 

2e enkel

Van wat ik heb gezien, speelde Yusuf een leuke partij met veel afwisseling. De wedstrijd werd uiteindelijk eenvoudig gewonnenn door Yusuf.

 

3e enkel

Mark speelde voor de 3e keer in Vries en speelde voor de 3e keer op dezelfde baan en  jaaaa gewonnen. Hierdoor is hij nog steeds onverslagen in Vries.  Mark had een relatief pittige tegenstander tegenover zich, maar zijn tegenstander had moeite met de 80% service en de slagen op zijn backhand. Het was een leuke partij.

 

4e enkel

Ook Armen speelde een leuke partij met een tegenstander van een goed niveau voor Armen.

 

1e dubbel

Stef en Mark speelden de eerste dubbel van de dag. Helaas waren de heren aan de overkant duidelijk sterker en de kopjes van Stef en Mark begonnen gauw te hangen. Helaas een verloren wedstrijd, maar een leuke partij.

 

2e dubbel

Armen en JP hebben ook de 2e dubbel van de dag verloren. Ondanks de hulp van coach Lieuwe kwamen ze net te kort voor een overwinning.

 

Sportieve groet,

De Deerhunters

Trackback URL: https://deerhunters.nl/wisselvallig-in-vries/trackback/

Leave reply:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *