By: Lieuwe Akkerman Aan: april 10, 2016 In: Geen categorie Comments: 0

De afgelopen maanden heeft Jack Liewes, tennistrainer bij ATV de Hertenkamp tevens Deerhunter, contact gezocht met verschillende basisscholen. De Deerhunters vinden het belangrijk dat kinderen (blijven) sporten en spelenderwijs grenzen leren verleggen.

Jack heeft de basisscholen aangeboden om geheel vrijblijvend tennisclinics te geven in plaats van de reguliere gymlessen. Hier werd door de meeste scholen enthousiast op gereageerd en gebruik van gemaakt.
Op deze manier kunnen alle kinderen kennis maken met de veelzijdige sport tennis.

Ook waren er schoolklassen die op loopafstand van ATV de Hertenkamp liggen, uiteraard kregen deze schoolklassen een uitnodiging om op ons prachtige park te komen tennissen.

Alle kinderen mochten door middel van leuke oefeningen kennis maken met de vele facetten (o.a. controle, balgevoel, conditie en spelinzicht) die tennis te bieden heeft. Alle clinics werden afgesloten met een wedstrijdje en voor de enthousiast geworden kinderen was er een uitnodiging voor de Open dag op 3 april j.l. op ATV de Hertenkamp.

Veel kinderen die tijdens de alternatieve gymles enthousiast waren geworden zag Jack terug op de Open dag. Tijdens het laatste spel ‘king of court’ werd er flink gestreden om de titel, zelfs de bankzitters die heerlijk van het zonnetje genoten lieten van zich horen.

Speciaal voor de deelnemers op de Open dag had Jack een leuke actie;

4 proeflessen voor slechts € 15,-.

Meerdere kinderen en volwassen hebben ter plekke zich hiervoor ingeschreven en de intentie uitgesproken om ook lid te worden van ATV de Hertenkamp.
Gezien de opkomst (schatting 50 kinderen en een tiental volwassenen) tijdens de Open dag mag er worden gesproken van een succesvol initiatief.

Wij als Deerhunters vonden het geweldig om te zien dat er weer volop leven was op zowel de baan als langs de zijlijn.

Met sportieve groeten,
De Deerhunters

Trackback URL: https://deerhunters.nl/tennisclinics-voor-schoolkinderen-als-voorbereiding-op-de-open-dag-op-atv-de-hertenkamp/trackback/

Leave reply:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *