By: Lieuwe Akkerman Aan: mei 25, 2016 In: Geen categorie Comments: 0

Met z`n vijven vertrokken we rond 08.30 uur richting Rolde. Armin was uitgeleend aan Hertenkamp 2, Bertus kampte met een blessure en JePe gunde zichzelf een uitslaapochtend en meldde zich later die dag.

Aangekomen in Rolde werd ondergetekende vriendelijk onthaald door de leuke dame achter de kantine bar. Lieuwe keek met jaloerse blik maar verbaasde zich echter niet dat ook in het verre Rolde mijn populariteit groot is. Van de tegenstanders kende ik Harry Ottens van v.v. Rolderboys en tevens oud voetballer van Achilles Assen en Roy Malcolm was een oude schoolvriend van mij.
De tegenstander even geobserveerd leerde mij dat we niet een al te zware middag zouden beleven en dit kwam ook uit.

Aangezien we op 4 banen konden beginnen heb ik niet veel kunnen zien van de andere partijen, maar Lieuwe op 1 tegen Peter Suurd was snel en soepel gespeelde wedstrijd die eindigde in  1-6 en 1-6
Ik zelf op baan 2 tegen Harry Ottens was in eerste instantie ook niet spannend en de eerste set werd 6-0 , in de tweede set kreeg hij door dat ik links was en zocht hij wat meer mijn backhand op, wat resulteerde in een iets spannender set die eindigde in 4-6.
Yusuf op baan 3 tegen Roy Malcolm was ook vrij eenvoudig, onze Casanova speelde zeer geconcentreerd en heeft zijn zelfvertrouwen weer wat opgevijzeld: 1-6 en 1-6.
De 3-0 was binnen en nu  onze Mark hij moest op 4 aan de bak tegen een hele taaie tegenstander Roel Mulder en tijdens het spel kreeg hij er nog een tegenstander bij n.l. dhr. Smit himzelf.  Maar dankzij de `stille kracht` pakte Mark de eerste set via tiebreak; 6-7. De tweede set verliep ongeveer hetzelfde, Roel bleef zich sterk verweren maar moest uiteindelijk toch zwichten onder de hardhitters van Mark.
Na een goede rust pakten we de dubbels. Het topduo Yusuf en Jan op 1 en Mark en Steffen op 2 en terugkijkend naar de singles moest dit geen problemen geven. Dat bleek ook, gezien de setstanden. Team 1 was 1-6 en 1-6 en team 2 had even moeite in de eersten set maar pakte het 6e punt met 6-7 en 6-3.
Dus mannen een uitslag om trots op te zijn een dikke 6-0 op Rolde proficiat en op naar de volgende overwinning.

Met sportieve groet,

Namens de Deerhunters

Jan Postma

Trackback URL: https://deerhunters.nl/t-v-rolde-1-a-t-v-de-hertenkamp-6-zaterdag-21-mei/trackback/

Leave reply:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *