By: Lieuwe Akkerman Aan: december 18, 2018 In: Geen categorie Comments: 0

Kent u Stichting Deerhunters? Stichting Deerhunters is opgericht in 2015. De ambitieuze ‘Deerhunters’ hebben zich het doel gesteld om de tennissport in het algemeen te bevorderen en zo Assen nog meer op de kaart te zetten als échte sportstad. Het collectief van 15 enthousiaste Hertenkampers heeft zich verenigd in stichting Deerhunters en heeft diverse maatschappelijke doelen.

Onlangs is het afgelopen jaar van stichting Deerhunters geëvalueerd. Een jaar waarin vooraf was besproken om het wat ‘rustiger aan te doen’ en doelen naar beneden bij te stellen; maar ondanks dát voornemen zijn er toch nog heel veel mooie activiteiten ontplooid! Dankzij sponsoren en door de inzet van vele betrokkenen bij stichting Deerhunters waren wij in staat om diverse mooie activiteiten te organiseren.

Een korte terugblik op de activiteiten van de stichting in het afgelopen jaar. De Deerhunters hebben op woensdagavonden, tijdens de training van onze enthousiaste G-tennissers, ondersteuning geboden aan de vaste groep vrijwilligers. Hier werd gespeeld met nieuwe ballen, gedoneerd door de stichting.

Zaterdag 16 juni organiseerde stichting Deerhunters, ondersteund door diverse vrijwilligers, een G-tennisdag. Veel enthousiaste deelnemers kwamen die zaterdag, vergezeld door hun familie en vrienden, naar het tennispark van ATV de Hertenkamp. Een verslag van dit geslaagde evenement kunt u vinden op onze website: https://deerhunters.nl/enthousiaste-deelnemers-aan-deerhunter-g-tennisdag/


Eén van de nieuwe doelstellingen van de Deerhunters is om jeugdspelers van ATV de Hertenkamp de kans te geven zich meer te profileren en te ontwikkelen. Voor onze jeugdleden zijn er diverse clinics georganiseerd door de Deerhunters, de herenv an Hertenkamp 1 en Tennisschool Jack Liewes. In deze clinics kwamen diverse facetten van het tennisspel aan de orde zoals de forehand, tactiek en het voetenwerk. Ook deze clinics waren een groot succes! Ook op sportief vlak zijn er mooie resultaten behaald, waaronder een kampioenschap in de eerste klasse Heren 35+ en een mooie tweede plek in de derde klasse Heren 35+.


Voor 2019 staan er ook mooie activiteiten in de planning. We zijn van plan om een groot regionaal G-tennistoernooi te organiseren en we blijven ondersteuning bieden bij de wekelijkse G-tennistrainingen. De jeugdleden van ATV de Hertenkamp kunnen ook weer leuke en leerzame clinics verwachten en mogelijk een leuk toernooi. Wij zijn van mening dat het jaarlijkse Deerhunters slottoernooi- en feest (afsluiting van de voorjaarscompetitie) een begrip was onder vele Hertenkampers. Misschien dat komend jaar een mooie kans biedt om dit feest nieuw leven in te blazen?… 

Samen met het bestuur en leden van de Hertenkamphopen we ook van 2019 weer een mooi en sportief jaar te maken! 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-2-1024x768.png

Sportieve groet,


Stichting Deerhunters

Trackback URL: https://deerhunters.nl/stichting-deerhunters-the-hunt-continues/trackback/

Leave reply:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *