By: Lieuwe Akkerman Aan: september 13, 2017 In: Geen categorie Comments: 0

Onder het mom van ‘de jeugd heeft de toekomst’ heeft Darren Smit onlangs een sponsorovereenkomst afgesloten met Stichting Deerhunters en haar partners Tennisschool Jack Liewes en Sport & Events.

Eén van de nieuwe doelstellingen van de Deerhunters is om talentvolle jeugdspelers van ATV de Hertenkamp, waaronder de ambitieuze Darren, de kans te geven zich meer te profileren en te ontwikkelen.

Darren Smit ontving na ondertekening van het contract een compleet nieuw Erima-tennistenue, aangeboden door Sport & Events. Tennisschool Jack Liewes zal Darren ondersteunen op allerlei sportieve vlakken.

Naast de ondersteuning van de jeugd is het G-Tennis is een belangrijk pijler van Stichting Deerhunters. De stichting heeft er mede aan bijgedragen dat de afgelopen Nationale kampioenschappen G-Tennis een groot succes zijn geworden. De komende jaren wil de stichting zich daarnaast nu ook meer richten op jeugdtennis; de ondersteuning van deze talentvolle jeugdspeler is daar een eerste resultaat van. Op deze manier zal de stichting nog breder actief zijn op meerdere gebieden van de tennissport.

 

 

Trackback URL: https://deerhunters.nl/stichting-deerhunters-ondersteunt-jeugdtopper-darren-smit/trackback/