Wij realiseren ons dat niemand voor zijn of haar plezier naar de tandarts gaat, maar wij proberen het tandartsbezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Een duurzaam behoud van uw gebit, dat staat in al onze behandelingen centraal. Uit de combinatie van onze professionele kennis, de status van uw gebit en uw persoonlijke wensen ontwikkelen we in overleg met u het best passende behandelplan.

Onze praktijk is voorzien van moderne apparatuur die ons in staat stelt om optimale en veilige zorg aan patiƫnten te bieden. Wij stralen graag een ontspannen sfeer uit die bijdraagt aan een plezierig bezoek aan de tandarts.

Wij investeren graag in de kwaliteit van ons team! Zowel tandartsen als medewerkers volgen regelmatig bijscholing, om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de tandheelkunde en om zo hun kennis en kunde op peil te houden. Op die manier bent u bij ons altijd in goede handen en verzekerd van goede en professionele zorg.

Wij bieden u alle tandheelkundige zorg onder een dak.

  • orthodontist aanwezig
  • 3 tandartsen en 1 Master of Implantology
  • Meerdere mondhygiĆ«nisten
  • gratis parkeren en lange openingstijden

Naast goede mond zorg willen wij u persoonlijke aandacht bieden. In onze praktijk nemen we de tijd voor controles/behandelingen. Wij hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars.