Erimashop.nl
Met ruim 20 jaren ervaring in de sportkledingbranche bent u verzekerd van deskundig advies voor het aanschaffen van uw sportkleding. Onze kennis en ervaringen hebben wij ingezet om een breed en kwalitatief hoogstaand assortiment voor u samen te stellen.

Erimashop.nl levert Erima sportkleding aan particulieren, bedrijven, scholen en verenigingen. Van sokken en ballen tot aan complete kledingpakketten, vele sportclubs en teams maken al jaren na volledige tevredenheid gebruik van de Erima producten.

Erima sportkleding kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en door de grote voorraden is de kleding bijna altijd binnen een week te leveren. Dus als u voor uw bedrijf, vereniging of als particulier sportkleding nodig heeft, neem eens een kijkje op Erimashop.nl.

Naast onze Erimashop.nl heten wij u op alle werkdagen van 9u -17u ook van harte welkom in onze showroom aan de Kalmarweg14-2 in Groningen. In onze showroom liggen pasmaten klaar en van de meeste producten zijn er ook samples aanwezig. Hier kan u op uw gemak de sportkleding bekijken en natuurlijk ook passen.