By: Lieuwe Akkerman Aan: maart 21, 2019 In: Geen categorie Comments: 0

In december hebben we jullie al geïnformeerd over onze plannen voor 2019. In deze plannen kwam o.a. een groot regionaal G-tennistoernooi voor. Het G-Tennis is en blijft één van de belangrijkste pijlers van stichting Deerhunters. De Deerhunters bieden op woensdagavonden, tijdens de training van onze enthousiaste G-tennissers, ondersteuning aan de vaste groep vrijwilligers. Met eerdere toernooien blijken de Deerhunters in staat te zijn evenementen te organiseren waar zowel deelnemers als familieleden van de G-tennissers elk jaar naar uitkijken.

Het verheugt ons dan ook aan te kunnen kondigen dat op zaterdag 31 augustus het Noordelijk G-tennistoernooi plaats gaat vinden op ATV de Hertenkamp! Het toernooi wordt georganiseerd door stichting Deerhunters en diverse vrijwilligers die erg nauw betrokken zijn bij de G-tennissers welke elke woensdagavond trainen op onze club.


Diverse verenigingen uit het Noorden hebben toegezegd deelnemers naar het toernooi af te vaardigen. Om alles in goede banen te leiden zijn er diverse commissies opgericht om een groot succes te maken van dit evenement. Op dit moment zijn de voorbereidingen al in volle gang.

Wanneer er meer nieuws is over het G-tennistoernooi zullen we jullie weer informeren. Noteer dus zaterdag 31 augustus alvast in je agenda! Onze G-tennissers zullen het erg waarderen als er veel mensen aan de kant staan om ze aan te moedigen.

Sportieve groet,
Stichting Deerhunters

Trackback URL: https://deerhunters.nl/noordelijk-g-tennistoernooi-op-31-augustus-2019/trackback/

Leave reply:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *