By: Lieuwe Akkerman Aan: juli 01, 2016 In: Geen categorie Comments: 0

Stichting Deerhunters hebben afgelopen woensdagavond tijdens de wekelijks G-tennis training op ATV de Hertenkamp gloednieuwe Dunlop tennisballen aangeboden.

Alle deelnemers en vrijwilligers waren laaiend enthousiast, de Dunlop ballen zorgen voor een betere aanspeelbaarheid richting de G-tennissers en resulteerden meteen in langere slagenwisselingen. Stichting Deerhunters organiseert in 2017, in het jubileumjaar van ATV De Hertenkamp, het Nederlands kampioenschap G-tennis.

G-tennis is tennis voor mensen met een verstandelijke handicap. G-tennis is er op alle niveaus en kan gespeeld worden op alle ondergronden. Bij G-tennis staat het plezier en enthousiasme voorop, het is goed voor de conditie en het verder ontwikkelen van motorische en sociale vaardigheden van de speler. Het kan onderling gespeeld worden, maar er kan ook aan de reguliere verenigingsactiviteiten worden deelgenomen. G-tennis is met name bestemd voor spelers die ten gevolge van hun verstandelijke handicap te veel belemmeringen ondervinden om mee te doen aan reguliere evenementen.

Bron: www.ditisassen.nl

g tennis-1500x1125

Trackback URL: https://deerhunters.nl/nieuwe-tennisballen-voor-g-tennis-2/trackback/

Leave reply:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *