By: Lieuwe Akkerman Aan: juli 04, 2017 In: Geen categorie Comments: 0

Stichting Deerhunters heeft vanmorgen, tijdens de start van de NK G-tennis, de Asser G-tennissers en vrijwilligers van ATV de Hertenkamp compleet in het nieuw gestoken. Mede dankzij sponsoren en partners van Stichting Deerhunters kan dit mogelijk worden gemaakt; bedankt voor uw bijdrage!

G-Tennisers ATV de Hertenkamp

ATV De Hertenkamp organiseert vandaag, met ondersteuning van Stichting Deerhunters, de NK G-Tennis. De Deerhunters zijn trots om een bijdrage te kunnen leveren aan dit bijzondere evenement. Ongeveer 140 tennissers komen vandaag samen om hun wedstrijden te spelen.

Het G-Tennis is één van belangrijkste pijlers van Stichting Deerhunters. In 2015 is een afvaardiging van Stichting Deerhunters naar de NK G-Tennis in Brabant geweest om zich te oriënteren, daarop werd het verzoek ingediend om in 2017 (het 125-jarig jubileumjaar van ATV De Hertenkamp) de NK te mogen organiseren. Vorig jaar was Stichting Deerhunters medeorganisator van het eerste Noord Nederlands Kampioenschap G-Tennis; een geslaagde pilot met zeer enthousiaste deelnemers.

Stichting Deerhunters wordt mede mogelijk gemaakt door: Bodega Manolitos, Pand 17, Lodewijk Napoleon, Mennega, Cheers, Penthion, Mannenmode De Rooij, Tandartsenpraktijk Atik, Stichting Phusis, Verzuimweg, Metasales, Bouw-Advies Groep Makelaardij, Sport & Events, Hyscon, Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof, Sandwich at Work, Probivital, Comfort Payroll, Psychologenpraktijk Loman – van Leeuwen, Jack Liewes Tennisschool, De Lacet en Jack Wieringa Easy Mail.

Trackback URL: https://deerhunters.nl/nieuwe-kleding-voor-asser-g-tennissers-en-vrijwilligers/trackback/

Leave reply:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *