By: Lieuwe Akkerman Aan: mei 19, 2016 In: Geen categorie Comments: 0

Op een zonovergoten zaterdag vertrokken we, zonder de geblesseerde  Jack Liewes en Renée Mast maar met Mark Smit uit Deerhunters 2, naar het verre Trynwalden . Daar aangekomen konden direct 4 singles de baan op.

Hoewel zijn tegenstander in deze klasse niet slecht was kende Cas, op de enorm opstuitende tennisballen na, weinig problemen in zijn single en won overtuigend met 2-6, 3-6.

Trienko kon het, door de naweeën van een griepje, conditioneel niet bolwerken tegen een uitgekookt spelende tegenstander (permanent service volley)en verloor met 6-6, 6-4.

Wim, voor het eerst in een single, kende weinig problemen en zette als een routinier zijn tegenstander eenvoudig aan de kant; 2-6, 0-6.

De invallende Mark moest nog wennen aan het singelen in de hoofdklasse en ging in straight sets eraf: 6-1, 6-2.

Het inmiddels als dreamteam bekende duo Cas en Wim maakten hun dubbel vakkundig af met 4-6 en 3-6.

Verrassenderwijs werd de tweede dubbelpartij  door  het gelegenheidskoppel Trienko en Mark ook vrij eenvoudig gewonnen met als eindstand 2-6, 4-6.

Gezien de omstandigheden is er maximaal gepresteerd en namen we 4 punten mee naar Assen.

Nadat Cas onze tegenstanders even uitleg gaf hoe de wereld in elkaar steekt en een paar biertjes terug naar de Hertenkamp, waar we nog hebben genoten van een paar partijen van Heren1.

Met sportieve groet,

De Deerhunters 1

Trackback URL: https://deerhunters.nl/gehandicapt-naar-trynwalden/trackback/

Leave reply:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *