By: Lieuwe Akkerman Aan: juni 19, 2018 In: Geen categorie Comments: 0

Zaterdag 16 juni jl. organiseerde Stichting Deerhunters, ondersteund door diverse vrijwilligers, een G-tennisdag. Zo’n 12 enthousiaste deelnemers kwamen die zaterdag, vergezeld door hun familie en vrienden, naar het tennispark van ATV de Hertenkamp. Er hingen kleurrijke vlaggetjes, de muziek kwam inmiddels uit de speakers, goed gemutste deelnemers en ook kwamen er inmiddels zonnestralen door het wolkendek; voldoende ingrediënten voor een feestelijke dag!

Na de opening door Michel Berend (voorzitter van ATV de Hertenkamp) en de – inmiddels traditionele – speech van Ramon kon er worden begonnen met tennissen. Er werd een toernooitje gespeeld en er konden diverse behendigheidsspelletjes worden gespeeld. Ondertussen werd er op het park, onder leiding van Henk Boer, flink opgeruimd en het ongewenste onkruid tussen de tegels verwijderd. Voor de aanwezige bezoekers mooi om te zien dat er zoveel activiteiten op het tennispark plaatsvinden.

De deelnemers gingen bij de potjes voor élke bal en er was veel fanatisme bij spelletjes. Na de wedstrijden was het tijd voor de prijzen en zoals het hoort op zo’n feestelijke dag; voor iedereen was er een mooie medaille. Misschien nog wel belangrijker waren de vers bereide broodjes hamburger en ijsjes, waarmee de dag afgesloten werd. Er kan worden teruggekeken op een geslaagd jaarlijks Deerhunters-evenement. Dankzij sponsoren en dankzij de inzet van alle betrokkenen bij Stichting Deerhunters is de stichting in staat om jaarlijks diverse mooie
activiteiten te organiseren.

                    

                    

Trackback URL: https://deerhunters.nl/enthousiaste-deelnemers-aan-deerhunter-g-tennisdag/trackback/

Leave reply:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *