By: Lieuwe Akkerman Aan: mei 11, 2016 In: Geen categorie Comments: 0

Met nog steeds een kleine kater na Vollenhove uit en wat doorselecteren stond Ready thuis op het programma.

 

Bij de koffie was het al duidelijk dat Ready met echte 35 plussers ons wilde komen verslaan. Gelukkig zijn we langzamerhand niet snel meer te intimideren en geloven we in onze eigen kwaliteiten.

 

Tot 2-0 voor liep alles zoals verwacht ,Cas zijn singel leverde geen problemen op en René kan tegenwoordig zijn potjes gedecideerd spelen. Geen gekke dingen; service en forehand op tempo en backhand slice verdedigend op orde. 

 

Singel 3 van Jack was in de eerste set ook eenrichtingsverkeer, maar Jack viel wat in slaap en moest in de tweede set even bij de les blijven om zijn tegenstander weg te zetten:6-0 6-4.  

IMG_5848

Bertus maakte zijn debuut in de Hoofdklasse en had zich net opgeladen op Sardinië om te schitteren. Na een paar games warmdraaien verstapte onze hardhitter zich dusdanig dat opgeven de enige optie was. 

 

De tweede dubbel werd gespeeld door  Wim en Cas. Door de geweldige dubbel van vorige week waren ze goed op elkaar ingespeeld en lieten ze er geen gras overgroeien, binnen een half uur de bril stand …0-0. 

Jack en Trinko hadden het op baan 3, waar inmiddels veel toeschouwers te vinden waren, het een stuk lastiger. Inmiddels arriveerde de Deerhunters van team 2 met een 4-2 overwinning in de tas vanuit Vries en zo konden zij ook het slot van  een waar spektakelstuk meemaken. Ondanks nog wat restjes griep, maar door meer routine & kwaliteit trokken Jack en Trinko de derde set met een beslissende tie-break binnen.

Gelukkig waren onze tegenstanders reëel en gezellig. Ondanks hun 5-1 nederlaag werden er nog wat kleine versnaperingen genuttigd in het gezellige Clubhuis van ATV.

IMG_5840 

Nu een week rust, de doelstelling “handhaving” is halverwege de competitie gerealiseerd. De technische commissie zal zich komende week beraden of er verder doorgeselecteerd moet worden. 

Tenslotte willen wij alle sponsors , partners en supporters danken voor alle steun de afgelopen weken. Wij hopen en rekenen ook de twee helft van de competitie op jullie support!

 

Sportieve groet,

Deerhunters 1

Trackback URL: https://deerhunters.nl/deerhunters-poetsen-ready-weg-op-23-april/trackback/

Leave reply:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *