By: Lieuwe Akkerman Aan: februari 06, 2019 In: Geen categorie Comments: 0

De winterse editie van de clinic voor jeugdleden van ATV de Hertenkamp vond plaats op zondag 16 december jl. Wederom was het een zeer leuke middag; dit keer gehouden in Pand 17, mede mogelijk gemaakt door stichting Deerhunters en de jeugdcommissie van ATV de Hertenkamp.

Zo’n 20 enthousiaste kinderen hadden zich aangemeld om hun smash en service te verbeteren onder leiding van Joost Ritsma en Reinoud Sluijk (Heren 1). Als eerste en zoals gebruikelijk is er begonnen met een warming-up. Voor een aantal deelnemers best vermoeiend, maar ze lieten zich niet kennen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De groepen werden hierna ingedeeld op leeftijd en het zweten kon beginnen. Joost was weer erg blij en enthousiast en als een volleerd meester liet hij de kinderen zien hoe je geplaatst, maar óók rustig moet serveren. Bij Reinoud was het natuurlijk ook vliegen en rennen en liet hij de groep de fijne kneepjes van een smash zien. Bij Mark Smit was het soms wel een beetje té gezellig omdat de kleintjes liever Maarten Bruinsma plaagden en Stef Lanting zijn kalende plek op zijn hoofd zo interessant vonden…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er werd natuurlijk ook fanatiek getennist er werden wederom oefeningen gedaan om de forehand, backhand en het voetenwerk te verbeteren. Nadat elk groepje alles had gehad gaven Joost en Reinoud nog een demo en was er tijd voor een aantal interessante vragen. Na de clinic konden de kinderen onbeperkt ranja drinken en hun laatste energie gebruiken met Bounz. De Bounz Arena in Pand 17 bestaat uit 32 aaneengeschakelde trampolines, een tumblingbaan én rondom schuine wanden van trampolines. Een uurtje springen, leuk en sportief!

De volgende en tevens laatste clinic wordt gehouden in februari (datum volgt) en dit keer gaan we alles herhalen en je klaarstomen voor de voorjaarscompetitie. Wie weet word je samen met je team de kampioen van 2019!

Tot ziens in februari, Jeugdcommissie ATV de Hertenkamp / Stichting Deerhunters

Mark Smit

Trackback URL: https://deerhunters.nl/deelnemers-springen-een-gat-in-de-lucht-bij-derde-clinic/trackback/

Leave reply:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *