By: Lieuwe Akkerman Aan: juni 27, 2017 In: Geen categorie Comments: 0

Dit jaar was het alweer de vierde keer dat de voorjaarscompetitie met een leuk gezelligheidstoernooi en spetterend feest werd afgesloten. Wederom organiseerde Stichting Deerhunters voor haar sponsoren en leden van ATV de Hertenkamp deze gezellige feestmiddag en -avond.

Vanaf een uurtje of 11.00 was het tijd voor onze enthousiaste G-tennissers en tennissters. Een goede voorbereiding voor het NK G-tennis dat zondag 2 juli a.s. zal plaatsvinden op ons vernieuwde tennispark. Ruim 15 deelnemers met aanhang (ouders, verzorgers, begeleiders, broers en zussen) kwamen opdraven voor deze gezellige middag. Na koffie met koek in het clubhuis begeleid door de traditionele ‘toespraak’ van Ramon kon iedereen de baan op voor korte wedstrijdjes en balvaardigheids-oefeningen. Het weer was deze dag gelukkig prachtig, wat mede ook zorgde voor veel lachende gezichten. De middag werd afgesloten met hotdogs en uiteraard was er voor elke deelnemer een welverdiende medaille.

Om 16.00 uur stond het Deerhunters-toernooi op het programma. Het leuke aan dit gezelligheidstoernooi blijft dat tennissers van allerlei verschillende niveaus eens de kans krijgen om met elkaar te kunnen spelen. De enthousiaste DJ Gerrit zorgde inmiddels voor de muzikale omlijsting, wat zorgde voor een unieke ontspannen sfeer. Tennissen maakt hongerig; gelukkig was er tussendoor tijd voor een overheerlijke BBQ.

Het afsluiten van de voorjaarscompetitie; dat betekent dat er ook (eventuele) kampioenen moeten worden gehuldigd. Van de vele teams, welke actief waren in de diverse klassen van de competentie, mocht Hertenkamp 5 (35+) zichzelf kampioenen noemen met welverdiende promotie tot gevolg!

Na de BBQ en de huldiging van het kampioensteam was het tijd voor de finale van het toernooi. Arjan Anneveldt mocht het samen met Ronald Leraar opnemen tegen Joost Ritsema en Darren Smit. Het publiek, dat gelukkig in groten getale was gekomen, kon genieten van een heerlijk spannend potje op het ‘centre court’. Aan het einde trokken Arjen en Ronald aan het langste eind en mochten ze de traditionele Deerhunters-badjassen in ontvangst nemen. Voor de nummers 2 was er uiteraard een ook presentje in de vorm van een diner-bon van Bodega Manolitos.

Inmiddels had de band Vancouver het podium ingenomen en konden de voetjes van de vloer. Het feest kon nu echt losbarsten; vele bekende hits passeerden de revue en de band speelde door tot in de late uurtjes. Al met al een zeer geslaagde en feestelijke dag, mede door de enthousiaste deelnemers aan de verschillende activiteiten. Vrijwilligers en deelnemers; bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!

Het lijkt ons erg leuk om tijdens de vijfde en tevens lustrumeditie van het eindfeest nog meer nieuwe gezichten aanwezig te zien.

Met sportieve groeten,

Stichting Deerhunters

Trackback URL: https://deerhunters.nl/competitie-afsluiting-toernooi-10-juni-2017/trackback/